Product filters Product filters

Klassiek of Spaanse gitaar

Welkom bij muziekhandel Alphenaar! Op het gebied van de Klassieke of Spaanse gitaar hebben wij vele soorten. Voorbeelden die wij u graag presenteren in onze showroom. In onze showroom laten wij diverse varianten van de Spaanse gitaar zien van merken die telkens weer een andere sfeer oproepen. Niets is immers zo persoonlijk als smaak, klank en stijl.

Als u wilt dat uw ultieme Klassieke Spaanse gitaar precies zo klinkt als u voor ogen staat, maak dan een afspraak voor een goed advies bij Alphenaar. U voorkomt achteraf teleurstellingen, als u voorafgaand aan uw koop, onze exemplaren van de Klassieke of Spaanse gitaar bekijkt, vergelijkt en bespeelt. Onze showroom is heel groots opgezet. Muziekwinkel Alphenaar maakt het verschil.

Wij hebben de meest belangrijke merken van de Klassieke of Spaanse gitaar in huis om onze klanten in de gelegenheid te stellen de juiste keuze te maken. Het enige wat ervoor nodig is, is een bezoek van u aan onze showroom.

Als u zich wilt laten inspireren op het gebied van de Klassieke of Spaanse gitaar en prachtige exemplaren wilt aanschouwen, loop dan vrijblijvend binnen of maak dan een afspraak met onze verkoopadviseur. Bel of mail naar (023) 532 02 44 / info@alphenaar.com.