Product filters

Sorteer op prijs
Zoek op merk

Akoestische piano

Wie een akoestische piano zoekt, zoekt een piano van Alphenaar! Geen mooiere piano dan een akoestische piano. Onze showroom heeft een keur aan mogelijkheden en is een belevenis op zich. Kom snel langs en laat u verrassen!

Alphenaar heeft een breed assortiment, waaronder de beste piano’s van de meest gerenommeerde merken. Heeft u enthousiaste plannen voor een nieuwe piano en zou u het liefst een akoestische piano willen? Alphenaar heeft alles op het gebied van piano’s en instrumenten. Met een akoestische piano van Alphenaar maakt u de mooiste muziek.

Voor een akoestische piano is een ritje naar Haarlem de moeite waard. Bij Alphenaar vindt u alle gerenommeerde merken, alle stijlen en alle smaken. U kunt kiezen uit moderne, digitale en klassieke piano’s. Naast stage piano’s hebben wij ook akoestische piano’s en alle aanverwante artikelen. Laat u door onze showroom inspireren en maak uw keuze voor een akoestische piano. Natuurlijk kunt u ook prima in onze webshop terecht.

Wilt u vernemen wat de mogelijkheden zijn op het gebied van piano’s? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt mailen naar info@alphenaar.com of bellen op nummer (023) 532 02 44.

Vindt u het belangrijk om op een mooie doch betaalbare piano te spelen? Overweegt u daarom een gebruikte piano? Alphenaar heeft voor u een uitgebreide collectie nieuwe en gebruikte instrumenten. U kunt ook met een beperkt budget bij ons terecht. Alphenaar levert u gegarandeerd een uitstekende gebruikte piano.

Alphenaar biedt een ruim assortiment piano’s, dit gaat van klassieke tot digitale varianten en vleugels. Wij leveren voor elk budget. Als u bij Alphenaar een gebruikte piano bestelt, weet u zeker dat het een betaalbare doch perfecte piano is met een mooie klank.

Waarom duur doen als het ook voordelig kan? Onze instrumenten altijd scherp geprijsd . Als u bewust kiest, kiest u voor Alphenaar. Wij leveren u een gebruikte piano uit een ruim assortiment. Wat wilt u nog meer? Met een goedkope gebruikte piano van Alphenaar bent u goed én voordelig uit.

We hebben alles in huis om op het gebied van muziekinstrumenten. Alphenaar adviseert u graag over de mogelijkheden van een gebruikte piano.