Betaalmethoden

iDEAL (alleen Nederland)
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor moet aanmelden.

PayPal
Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. Het netwerk van PayPal is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards om een wereldwijd, real-time betaalsysteem op te zetten. De service van PayPal, waarmee gebruikers gratis betalingen kunnen versturen, kan worden gebruikt vanaf pc's en mobiele telefoons.

Creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Maestro)
U kunt ook uw betaling voldoen met uw creditcard, dit gaat via de betaaloptie PayPal.

Bankoverschrijving
Ook kunt u ervoor kiezen om uw betaling handmatig over te maken, mail hiervoor even naar verkoop@alphenaar.com zodat wij de juiste bankgegevens kunnen doorsturen.

AferPay Achteraf betalen
Na je keuze voor AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijkenproberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt.